Få penge for din gamle grydelåg

PRESSEMEDDELELSE

Få penge for din gamle grydelåg

Ja det lyder for godt til at være sandt – men ikke desdo mindre er det det som opfinderhuset Fabrikators tilbyder resten af 2017. Hele 50 kroner pr låg i skrotpræmie for dine gamle låg.

Du kender det sikkert. Du skal finde det låg som passer, og leder og leder.
I skuffen, i skabet, mellem gryder potter og pander og i opvaskeren. Det hele i en infernalsk larm. Når du endelig finder det og får det lagt på gryden koger kartoflerne over og du har fået vækket den lille der ellers lige var faldet i søvn.

Det var irritationen over dette daglige scenarie, der fik makkerparret Sonne og Vantore til at komme op med en hel ny ide for et grydelåg. Et låg der kunne fjerne alle ulemperne på en gang.

”Ideen med at gøre gøre undersiden konkav, således låget kunne passe til flere gryder blev et vendepunkt for os” siger Martin Sonne der til dagligt designer og grafiker. Flere funktioner blev løbende indbygget herunder et patenteret kanalsystem, som reducerer risikoen for overkogning, samt en smart si-funktion, der sammen med den konkave form gør det sikkert og nemt at hælde vand af gryden uden brug af dørslag eller grydelapper. Låget er udformet i silikone og nylon, således det ikke bliver varmt som alminde stål og glaslåg og har allerede høstet stor succces på den amerikanske crowdfunding platform Kickstarter. Produktudvikler hos Fabrikators Lars Forsberg har været med i hele processsen ”Det har taget os mange år fra ide til færdigt produkt, da ambitionerne for det perfekte grydelåg har været tårnhøje, men vi synes vi er lykkedes til fulde”.

ONELID som låget hedder er i handlen fra starten af juli i førende design og isenkrambutikker, men skal du have skrotpræmien skal du tjekke www.50irabat.dk

ONELID – Vejl udslagspris 299.95 kr.
Mere information fra Fabrikators på 32115678, eller info@fabrikators.com

Leave a Reply